;
Śledź w zalewie miodowej z bakaliami
Tradycyjny barszcz czerwony na naszym zakwasie podany z grzybowymi uszkami
Karp panierowany podany na kapuście z grzybami i puree ziemniaczanym
Kompot z suszu, napoje
Sernik świąteczny z brzoskwiniami i kandyzowanymi pomarańczami
Kawa, herbata
Zupa z suszonych grzybów z łazankami
Karp w migdałach, sandacz w boczku, filet z dorsza w sosie śmietanowym
Pierogi z kapustą i grzybami, gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami
Ziemniaki puree, ziemniaki pieczone
Kapusta z grochem, warzywa po polsku
Kompot z suszu, napoje
Makówki, pierniki z powidłami śliwkowymi, szarlotka z cynamonem
Kawa, herbata
Tradycyjna sałatka jarzynowa, tymbaliki rybne
Jajka faszerowane, tatar z łososia wędzonego, roladki chlebowe z warzywami
Ryba po grecku, galantyna z karpia z bakaliami
Sałatka pieczarkowa z groszkiem, pieczywo, masło